Downloaden op Color Bump 3D

Introduction

Je nieuwste verslaving komt in de vorm van een 3D spel. Erg eenvouding te besturen, maar moeilijk om te voltooien. Het doel van het spel is om te voorkomen dat je tegen andere kleuren aankomt. Met meer dan honderd levels kun je eindelijk plezier beleven met Color Bump 3D. Met Color Bump 3D ben jij een bal en moet je proberen zo efficiënt mogelijk naar de finish te komen door alle obstakels met een andere kleur op je pad te vermijden. Als je een andere kleur aanraakt op je pad moet je weer helemaal aan het begin van het level beginnen.

Screenshots

Color Bump 3D mag dan wel makkelijk te bedienen zien, met ieder level wordt het moeilijker om het level te voltooien door de obstakels van andere kleuren. Ieder level heeft weer een ander design waardoor ieder level uniek is en je je niet hoeft te verspelen. Door de eenvoud van het spel is het heel makkelijk om verslaafd te raken aan dit geweldig leuke spel. Hoe verder je komt, hoe creatiever je moet worden om te voorkomen dat je andere kleuren aanraakt.

Met een kleurrijke uitstraling en leuke nieuwe designs op ieder level raak je niet uitgekeken en uitgespeeld met Color Bump 3D. Gelukkig heeft Color Bump 3D dan ook honderden levels waardoor je niet uitgespeelt raakt en steeds beter kan worden in het spel om zo ver mogelijk te komen.

Color Bump 3D is een spel gemaakt door Good Job Games en is beschikbaar op ieder iPhone, iPad en iPod touch apparaat met iOS 8.0 of hoger.

Features

  • Honderden levels
  • Een steeds verbeterde design en gameplay
  • Unieke levels waardoor jij je nooit hoeft te vervelen

Downloaden Downloaden op Color Bump 3D op pc en Mac

  • Download Bluestacks door hier te klikken2 Download Bluestacks
  • Installeer Bluestacks op je pc of Mac
  • Begin met Bluestacks
  • Log in op de Play Store en zoek
  • Installeer en het is voorbij :)
Sommige OS compatibel voor : Windows 7, XP, Vista, Windows 8 en Windows 10. Ook mac OS (alle versies zoals Sierra bijvoorbeeld)