Downloaden Flippy Race

Introduction

Met top snelheden op een jetski op het water racen. Flippy Race is een spel gemaakt door Ketchapp en kan worden gespeeld op iPhone en Android. Speel in mega snelle water races tegen vele anderen spelers. Manoeuvreer van links naar rechts om obstakels te vermijden en verzamelen munten. Spin de jetski in de lucht voor een gigantische snelheid boost. Vermijd obstakels en gebruiken de schansen lekker lang in de lucht te blijven hangen. Voltooi vele uitdagende missie om nieuwe jetski’s en boten te ontgrendelen. Speel Flippy Race nu als jij klaar denkt te zijn voor de ultimate race ervaring.

Screenshots

In Flippy Race heb jij de controle over je eigen jetski om over het water te racen, obstakels te vermijden, over schansen te springen en munten te verzamelen. In elke race ben je aan het racen tegen 24 andere tegenstander, dus het spel kan aardig intens worden. Het doel is om nummer 1 te worden in jouw wedstrijden. Je kunt de wedstrijden winnen door zoveel mogelijk flips te doen en goed te landen. Bij het doen van een flip krijg je een enkele flip boost, bij het doen van een dubbele flip krijg je een dubbele flip boost. Als je maar snel genoeg gaat is een driedubbele flip zelfs mogelijk, welke ook een driedubbele flip boost geeft. Pas wel op, want als je zinkt verlies je de wedstrijd. In het hele spel is er één skin waardoor je niet zint, genaamd Ducky. Je kunt Ducky zoveel mogelijk keren gebruiken door het kijken van reclames of door hem voor $1,99 te komen. Vergeet niet om de uitdagende missies te voltooien om nieuwe jetski’s te ontgrendelen.

Features

  • Flip over de schansen voor geweldige snelheid boosts
  • Verzamel zoveel mogelijk munten
  • Ontgrendel nieuwe jetski’s

Downloaden Downloaden Flippy Race op pc en Mac

  • Download Bluestacks door hier te klikken2 Download Bluestacks
  • Installeer Bluestacks op je pc of Mac
  • Begin met Bluestacks
  • Log in op de Play Store en zoek
  • Installeer en het is voorbij :)
Sommige OS compatibel voor : Windows 7, XP, Vista, Windows 8 en Windows 10. Ook mac OS (alle versies zoals Sierra bijvoorbeeld)